Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpannacotta med pistagenötter

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En underbart len pannacotta med choklad som smälter i munnen - servera med apelsinsalsa och pistagenötter. Ej provat själv.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg gelatinet i kallt vatten i cirka 10 minuter.
  2. Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädden, häll den över chokladen och rör om. Krama ur gelatinet och tillsätt det tillsammans med socker och vaniljsocker i den varma krämen. Rör tills det har löst sig.
  3. Häll upp pannacottan i portionsformar och ställ i kylen i cirka 3 timmar före servering. Servera med salsan.
  4. Filéa apelsinerna och limen. Det gör du enklast genom att först skära bort skalet med en vass kniv, därefter skära ut filéer mellan hinnorna.
  5. Hacka pistagenötterna och blanda med honungen. Blanda citrusfiléer med nöthacket.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.