Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrutor

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott vid alla tillfällen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla och skala mandeln. Rosta den i ugnen och hacka den grovt. Blanda socker, grädde och smör i en kastrull. Koka i 5 min under omrörning.
  2. Bryt chokladen i mindre bitar och lägg ner i kastrullen. Rör om så att chokladen smälter. Blanda ner mandeln i chokladsmeten.
  3. Häll upp smeten i en långpanna med bakplåtspapper ca 20x30 cm. Låt stelna i kylen, skär upp i rutor, lättast att göra innan den blir helt stelnad.
  4. Förvaras sedan i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.