Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrutor

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En supegod mjuk långpannekaka som är lätt att baka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Smält smöret. Vispa socker och ägg vitt och poröst. Blanda ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i socker och äggblandningen. Blanda i mjölk och smöret och rör försiktigt ihop smeten.
  3. Häll smeten i en smord och bröad långpanna. Grädda kakan ca 12-15 min.
  4. Glasyr: Blanda ihop alla ingredienserna tillsammans med det smälta smöret och bred glasyren över den kalla kakan.
  5. Ringla till sist över den smälta blockchokladen över kakan när glasyren stelnat.
  6. Skär kakan i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.