Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrutor

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Busenkla kakor som alla tycker om. Smidiga att ta med på utflykt eller att ha på lager i frysen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175°.
  2. Smörj och bröa en liten långpanna eller en rulltårtspanna.
  3. Rör smör och socker vitt. Tillsätt äggen ett i sänder.
  4. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem. Hacka valnötterna och vänd ner dem i smeten.
  5. Bred ut smeten i pannan.
  6. Grädda strax under mitten av ugnen cirka 20 minuter.
  7. Låt kakan svalna.
  8. Pudra över florsocker och skär den i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.