Choklad och frukt är en oslagbar kombination. Dessa rutor har fått päron- och limesmak, och som pricken över i:et en härlig päronglasyr.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en långpanna, 30 x 40 cm.
- Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Tillsätt flytande margarin och vatten och vispa så allt blir väl blandat.
- Blanda mjöl, bakpulver och kakao i en annan skål. Rör ner mjölblandningen för hand i äggsmeten. Rör till sist i Schweppes.
- Häll smeten i långpannan och grädda kakan 30 min längst ner i ugnen. Låt kakan svalna i långpannan. Gör under tiden glasyren.
- Rör cream cheese och florsocker smidigt med elvisp. Smaksätt glasyren med päron arom och rör i några droppar grön hushållsfärg för att få den gröna päronfärgen.
- Fördela glasyren över den kalla kakan, och låt den stå kallt i kylskåp 1-2 timmar innan du skär upp den i rutor.
Publicerat den
3 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar