Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladstubbe med valnötsfyllning

 
Skriv ut

Glutenfri chokladrulltårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250º.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölet blandat med bakpulver och kakao. Häll smeten i en långpanna klädd med smort bakplåtspapper. Grädda i ca 15 minuter, stjälp upp kakan på sockrat papper. Låt den kallna.
  3. Vispa grädden och blanda i kaffepulvret. Blanda ner socker och valnötter. Bred 2/3 av grädden över kakan. Rulla försiktigt ihop från långsidan. Bred resten av valnötsgrädden över. Garnera ev. med valnötskärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.