Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtryffel med anchochili

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Kan enkelt göras med annan smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält chokladen i vattenbad. Vispa ner smöret och äggulan i chokladen och vänd ner de tinade lingonen.
  2. Vispa äggvita och socker till hårt skum. Vänd försiktigt ner äggvitan i chokladen och blanda väl.
  3. Häll smeten i en form och låt den stå kallt i minst en timme eller tills tryffeln stelnat.
  4. Skär den i kuber. Vänd tryfflarna i en blandning av kakaopulver och chilipeppar.
  5. Låt tryfflarna stå svalt före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.