Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtryffel med bärsmak

 
Skriv ut

Du kan välja vilka bär du vill att smaksätta denna tryffel, t o m med blåbär. Hjortron är en höjdare.

Ingredienser

Instruktioner

Bryt och finhacka chokladen så gott du kan och lägg den i en mixer. Koka upp bär med socker, smör och grädde. Slå den varma blandningen över chokladen och mixa tills den smält. Häll upp i en plastform och kyl. Forma små tryfflar med en sked och händerna, rulla dem i kakao eller rostad kokos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.