Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Christers Torskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Fick receptet av en arbetskamrat en gång då jag undrade vad man bl.a. kunde göra med de fem kilona torskfilé min moder hade skaffat mig. Servera med nykokt potatis och en god sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och bryn den. När löken börjar bli lite glansig, tillsätt sillfiléerna och låt det "smälta samman". Lägg hälften av röran i botten på en ugnsfast form, lägg på två torskfiléer, sedan resten av röran och de sista två torskfiléerna. Lägg ett par klickar smör ovanpå. In i ugnen på 175° C i 25 minuter. Tag ut, häll på grädden och in i ugnen igen tills grädden är varm.
  2. Servera och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.