Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ciabattatoast med kantareller och bacon

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Spröd ciabatta, en perfekt förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Hetta upp olja och smör och fräs svampen tilsammans med en pressad vitlöksklyfta och lite timjan i ca 5 minuter, häll på grädden och låt den koka upp och lägg detta sedan åt sidan i en skål.
  3. Torka ur pannan och stek baconet utan tillsatt fett på hög värme tills det blir knaprigt, låt det torka en liten stund på hushållspapper och blanda sedan med svampen. Smaka av med salt och peppar.
  4. När brödet är färdigt så halvera skivan, dela på skivorna så du har 4 små bitar. Fördela svampröran och lägg på den nyrivna osten, gratinera tills osten smält.
  5. Hoppas det smakar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.