Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ciderkokt kyckling med dragon

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fick mig att inse att man kunde använda dragon till annat än bea...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen i smör eller margarin för fin färg. Salta och peppra. Häll på cider och låt koka i 20 minuter (med kycklingfiléer kan koktiden kortas).
  2. Skiva champinjonerna och lägg i dem tillsammans med creme fraiche och dragonen och koka i 20 minuter till.
  3. Servera med ris eller pressad potatis!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Anntorn 19 augusti 2009

    Hur mycket dragon ska det vara?

  • tesselesse 8 oktober 2009

    Är inte 20 minuter lite kort tid för en hel kyckling? Sist jag tillagade hel kyckling tog det mer än en timme innan den var klar. Mvh/T

  • tesselesse 8 oktober 2009

    Förlåt, såg nu att det är 20 PLUS 20 minuter. Jag läser ju helt fel. 40 minuter verkar också vara i minsta laget... men det beror ju såklart på hur stor kycklingen är.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.