- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Supergod och snabblagad fisk
Instruktioner
- Smöra en ugnsform. Lägg 1 st klick smör för varje filé i formen. Salta filéerna på båda sidorna
- Lägg in lite dillkvistar och 2 st förkokta sparrisar i varje filé (koka inte sparrisen helt klara, de blir färdiga i ugnen).
- Rulla ihop filéerna och placera dem ovanpå smörklickarna i formen.
- Riv över citronskal, skiva citronskivor och lägg runt dem i formen. Klipp resterande dillen över filéerna.
Häll över grädden.
175-200 grader i ugnen i ca 25-30 min (känn på filérna att de är klara, olika tid i olika ugnar. Det ska bubbla om grädden, så fisken blir kokt).
- Servera med kokt potatis.
Om man vill vara lite festligare så kan ett gott vitt vin avsmakas istället för kall mjölk.
Publicerat den
1 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar