Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron- och dillfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod och snabblagad fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en ugnsform. Lägg 1 st klick smör för varje filé i formen. Salta filéerna på båda sidorna
  2. Lägg in lite dillkvistar och 2 st förkokta sparrisar i varje filé (koka inte sparrisen helt klara, de blir färdiga i ugnen).
  3. Rulla ihop filéerna och placera dem ovanpå smörklickarna i formen.
  4. Riv över citronskal, skiva citronskivor och lägg runt dem i formen. Klipp resterande dillen över filéerna. Häll över grädden. 175-200 grader i ugnen i ca 25-30 min (känn på filérna att de är klara, olika tid i olika ugnar. Det ska bubbla om grädden, så fisken blir kokt).
  5. Servera med kokt potatis. Om man vill vara lite festligare så kan ett gott vitt vin avsmakas istället för kall mjölk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.