Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Red grytan med majsstärkelse. Välj laktosfritt smör och laktosfri grädde. Kolla ingredienserna i kycklingfonden

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i småbitar. Stek i smör, salta och peppra.
  2. Koka sparrisen i lättsaltat vatten 5 min. Skär av stjälkarna så att endast ca 5 cm med knopp återstår. Skär stjälkarna utan knopp i småbitar. ( Knopparna serveras till kycklingen ).
  3. Häll kokspadet i en kastrull, tillsätt fonden och koka upp. Häll ner citronsaft och grädde blandat med mjölet. Rör ner det och kycklingbitarna, salta och peppra, sjud i 5 min. Rör ner sparrisbitarna och låt allt bli hett.
  4. Servera med kokt potatis och morötter samt sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.