- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Red grytan med majsstärkelse.
Välj laktosfritt smör och laktosfri grädde. Kolla ingredienserna i kycklingfonden
Instruktioner
- Skär kycklingen i småbitar. Stek i smör, salta och peppra.
- Koka sparrisen i lättsaltat vatten 5 min. Skär av stjälkarna så att endast ca 5 cm med knopp återstår. Skär stjälkarna utan knopp i småbitar. ( Knopparna serveras till kycklingen ).
- Häll kokspadet i en kastrull, tillsätt fonden och koka upp. Häll ner citronsaft och grädde blandat med mjölet. Rör ner det och kycklingbitarna, salta och peppra, sjud i 5 min. Rör ner sparrisbitarna och låt allt bli hett.
- Servera med kokt potatis och morötter samt sallad
Publicerat den
24 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar