Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkyckling med dijonkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

377 kalorier per portion En praktisk rätt där allt kokas i samma kastrull.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och kycklingfond i en stor kastrull. Skrubba citronerna i vatten, halvera dem och pressa juicen i buljongen och låt citron halvorna koka med.
  2. Skrubba och klyfta potatisen. Skala och skär morötterna i cm tjocka skivor. Halvera kycklingfiléerna och lägg dem med potatis och morötter i buljongen, låt koka i 15 minuter.
  3. Skala och klyfta rödlöken, skölj och skär broccolin i fina små buketter. Tillsätt rödlök och broccolin till buljongen, låt koka 3 minuter.
  4. Dijonkräm:
  5. Blanda alla ingredienser.
  6. Servera kycklingen i djupa tallrikar med grönsaker och dijonkräm. Skeda över buljong.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.