Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrusstekt lax med pasta och spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

låter gott iaf :-) har inte provat det än!

Ingredienser

Instruktioner

Tina laxen och skär i tärningar. Salta, peppra och stek i flytande margarin tills de fått fin färg, häll över citronsaften och stek dem klara. Fräs schalottenlök och vitlök i flytande margarin tills de blir gyllengula. Tillsätt spenaten, rör om och häll på Milda fraiche. Smaka av med svartpeppar och salt. Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Vänd ner pastan i såsen och lägg upp på tallrik, toppa med laxen och garnera med rivet skal av citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.