Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coffe Granita al Balsamico

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett gott, annorlunda kaffe efter maten är aldrig fel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös upp sockret i kaffet. Låt det svalna och frys det sedan till iskuber.
  2. Häll iskuberna i en mixer och kör tills det har fått en grovkornig konsistens. Vispa grädden, vänd ner vinägern och vaniljessensen. Häll upp iskaffet i ett glas, toppa med gräddblandningen. Servera kaffet med en söt kaka eller rån.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.