Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes med Champinjon-stuvning

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Super gott, och det är inte så svårt att göra

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj svamparna och skär dem i lagom stora bitar. Stek svampen i smör/margarin samtidigt som du börjar göra redningen.
  2. Smält smöret och blanda ner mjölet, vispa så att det inte finns några klumpar kvar. Häll i grädden och mjölken, rör om noga. Rör ner kryddorna, låt redningen koka upp. Koka därefter på svag värme i ca 3 min. Rör ner den stekta svampen i redningen.
  3. Lägg en pannkaka på en tallrik, lägg en "sträng" svampstuvning i mitten av pannkakan. Rulla ihop den, lägg på plåt och hyvla några ostskivor som du sedan lägger uppe på Crêpesen.
  4. Sätt in i ugnen, 250 c i ca 10 min eller tills dem har fått färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.