Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cupcake med citrontopping

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett säkert kort, svåra att misslyckas med

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör och socker pösigt. Tillsätt äggen samt citronsaft, mjölk och lemoncurd Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner det i smeten.
  2. Lägg pappersformar i en plåtmuffinsform och fyll formarna till ungefär hälften. Gräddas i 200 grader i cirka 15 minuter. Låt kallna.
  3. Topping: Blanda alla ingredienser i en skål och kör med elvisp till du får en jämn och slät topping. Stryk ut rikligt med topping på kakorna och garnera med kokos och/eller rivet citronskal. Snyggt blir det också med ett blad citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.