Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currygryta med blomkål

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i mindre bitar. Fräs det i flytande margarin. Hacka lök och vitlök och tillsätt detta. Smaksätt med curry och rör ner vetemjölet. Häll över krossade tomater och buljong. Låt alltsammans puttra ca: 25 minuter.
  2. Skär ut små blomkålsbuketter ur blomkålshuvudet. Vänd ner dessa i grytan. Krydda med salt och peppar. Låt allt puttra i ytterligare några minuter. Servera till ris och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.