Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currysås, värd att dö för

 
  • Serverar: 4-20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En currysås utan rätta smakerna är ingen currysås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och fräs den mjuk och glansig. dra ner den mängd chutney ni önskar, currypastan och fräs vidare. slå i fonden, currypulvret och paprikapulvret tillsammans med maizena, rör konstant medan crème fraîchen tillsätts. Blir den för tjock så späd med mjölken.
  2. Smaka av med curry, vitpeppar,salt och ev mer chutney.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.