Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currystekt torsk med smör- och citronstekta kikärter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbar kalorisnål rätt som du gör på ett kick. De brynta smöret ger kikärterna och spenaten lite nötaktig smak. 470 kalorier per portion 15 g fett 31 g protein 48 g kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spola av kikärterna med kallt vatten och låt rinna av. Pressa saften ur citronen, bryn smöret i en stekpanna. Tillsätt kikärterna och citronsaften och fräs ca 2 minuter. Krydda med salt, peppar och vänd ner spenaten. Grovhacka koriandern.
  2. Krydda fisken med curry och salt. Stek den i smör i en stekpanna ca 2 minuter per sida. Blanda ner hälften av koriandern i kikärtsfräset.
  3. Servera fisken med kikärter, kokt färskpotatis och citronklyftor. Strö över den sparade koriandern.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.