Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currystuvad fisk med mango

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En kryddig och lite överraskande fiskrätt som också går bra att laga på torsk eller kolja.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs lök och curry i olja i en stekpanna. Tillsätt 2 dl vatten och koka upp. Blanda grädde och mjöl och rör ner.
  2. Tillsätt mango chutney, sambal oelek och fiskfond. Sjud 5 minuter, salta och peppra.
  3. Skär fisken i bitar och lägg i den att sjuda ca 5 minuter. Strö över tärnad mango.
  4. Servera fisken med kokt ris och gröna ärter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.