Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currytorsk med ägg och tomater

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har inte hunnit testa detta ännu. Men lät gott eller hur?!!

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en traktörpanna och blanda ner curryn. Lägg i fisken och salta. Vänd fisken så att den får curry på båda sidorna. Lägg på locket och låt sjuda sakta ca 15 minuter. Strö de hackade äggen och tomaterna och persiljan över när fisken är genomkokt. Servera direkt ur traktörpannan till kokt potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Allimac 21 mars 2008

    Jag har inte provat receptet själv, men min styvfar bjöd på denna rätten en gång. Det är jättegott! Vi åt ris till den gången!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.