Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dadlar med krispigt bacon

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Jul plock

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rulla 1/4 skiva bacon runt varje dadel. Lägg ner dadlarna med "baconskarven" neråt i en stekpanna och stek dem sedan runt om till dess att baconet blivit riktigt krispigt.
  2. Stick en tandpetare i varje dadel och servera!

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • cittaprazama 13 maj 2008

    Detta är underbart gott.....löööve it!!!! Det går dessutom alldeles utmärkt att tillaga dem i ugnen i stället för stekpanna :)

  • cittaprazama 14 maj 2008

    Har för mig att jag satte betyg...men glömde visst det :) En självklar 5:a

  • bilbo11 16 maj 2008

    Smaskens. Men varför inte på gillen. Tillsammans med vitlöksinlindad bacon på spett.

  • Prima 14 november 2008

    Detta är något av det mumsigaste julplocket jag ätit. Åt det för nåt år sen första gången hos min mor (som är en rackare på att hitta mat-nyheter) och sedan dess äter vi det var nån gång under varje julperiod. Underbart. Funderar på att ha detta som drinktilltugg på min kommande fest - ihop med iskall vit glögg med massor av citrus i :)

  • Hannisch 27 maj 2009

    Jätte gott och väldigt enkelt!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.