Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dajm och fruktglass

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En otroligt god glass som passar när det är varmt ute.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulorna och socker vitt och fluffigt. Tillsätt sirap och vaniljsocker och vispa tillsammans försiktigt. Vispa grädden fluffigt (ej för hårt). Blanda grädden i äggsmeten med en sked och rör försiktigt i dajmen eller frukten.
  2. Vad du väljer att ha i: Häll i några små eller en stor plastburk och frys i 4-5 timmar. Njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.