Sätt ugnen på 175 grader.
Rör smör och socker pösigt.
Dela äggen, rör ner gulorna i smörsmeten.
Vispa äggvitorna till hårt skum.
Blanda mjöl, kokos och kakao. Rör ner detta varvat med grädden i smeten.
Vänd sist ner äggvitorna.
Grädda i smord form ca 20x30 cm stor form ca 40 min.
Glasyren:
Smält smör, rör ner resten av ingredienserna.
Bred glasyren över den kallna kaka.
Garnera med strössel.
Skär i rutor.
Bästa receptet,har bakat den många ggr och kakan blir så saftig,tror att det beror på att den bakas utan bakpulver.Har testat väldigt många olika varianter av kokosruttor,kärlekmums osv men den här är bäst helt enkelt.
Bästa receptet,har bakat den många ggr och kakan blir så saftig,tror att det beror på att den bakas utan bakpulver.Har testat väldigt många olika varianter av kokosruttor,kärlekmums osv men den här är bäst helt enkelt.