Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillkött med potatis och bönsallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spola köttet i kallt vatten. Lägg det i en gryta och häll på vatten så det täcker köttet. Koka upp och skumma väl. Tillsätt kryddorna och koka sakta i 1-1½ timme tills köttet känns mört. Ta upp köttet och koka ihop buljongen tills 5 dl återstår.
  2. Smält smöret i en kastrull och rör ihop med mjölet. Sila och tillsätt buljongen, lite i taget och låt koka i cirka 10 minuter. Smaksätt såsen med dillen, ättika, socker och ev salt och peppar. Skär köttet i bitar och lägg ner i såsen. Låt köttet bli genomvarmt. Servera dillköttet med kokt potatis och salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.