Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillvåfflor med goda laxröran

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Piffa till våfflorna med dill och en kalasgod topping

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med röran. Skär laxen i strimlor. Blanda med kaviar, pepparrot och philadelphiaost. Smaka av med citron, peppar och salt. Låt stå och samla smak medan du gräddar våfflorna.
  2. Gör våffelsmeten. Smält smöret och låt svalna. Vispa ihop de torra ingredienserna och hackad dill.
  3. Vispa ner blandningen i äggsmeten, rör sedan i återstoden av mjölken. Rör ned nästan allt smör, spara lite till att pensla våffeljärnet med.
  4. Grädda våfflorna.
  5. Servera genast med laxröran, dekorera med färsk basilika och några tomatklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.