Den här brownien smakar fantastiskt med nutella i smeten.
Instruktioner
- Ger 24 bitar
- Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker vitt och krämigt. Rör ner kakao, sirap och salt. Rör i äggen ett i taget och vänd sist ner vetemjölet i smeten.
- Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant. Rosta hasselnötterna i en het stekpanna, lägg dem i en handduk och gnugga bort det mesta av skalet. Vänd ner nötterna i smeten.
- Fyll ugnsplåten med smet. Skeda,eller ringla ut nutellan över smeten, dra ett mönster genom nutellan med en kniv, så att kakan blir marmorerad. Grädda kakan i mitten av ugnen i 30 - 35 minuter. Prova med en sticka, stickan skall vara kladdig. Låt kakan svalna och skär den sedan i rutor.
Publicerat den
12 december 2011
Liknande recept
Skriv kommentar