Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Double hazelnut brownies

 
Skriv ut

Den här brownien smakar fantastiskt med nutella i smeten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 24 bitar
  2. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker vitt och krämigt. Rör ner kakao, sirap och salt. Rör i äggen ett i taget och vänd sist ner vetemjölet i smeten.
  3. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant. Rosta hasselnötterna i en het stekpanna, lägg dem i en handduk och gnugga bort det mesta av skalet. Vänd ner nötterna i smeten.
  4. Fyll ugnsplåten med smet. Skeda,eller ringla ut nutellan över smeten, dra ett mönster genom nutellan med en kniv, så att kakan blir marmorerad. Grädda kakan i mitten av ugnen i 30 - 35 minuter. Prova med en sticka, stickan skall vara kladdig. Låt kakan svalna och skär den sedan i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.