Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonfisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En bra, lättsam vardagsrätt. Dottern älskar den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek och mosa fisken, häll över smält margarin. Tillsätt purjon och morötterna. Riv citronen i crème fraichen, Blanda ihop. Smaka av med salt och citronpeppar, kokas under lock en 10-15 minuter.
  2. Morötterna kan med fördel kokas smått innan eftersom de tar lite tid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • izzkizz 12 september 2009

    Jättegod fiskrätt! Jag kan inte sluta laga den. Rekommenderas starkt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.