Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonfisk med citron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här smälter man lite smör och låter dragon koka med ett par minuter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg hackade tomater i botten på en smord ugnsform. Lägg fisken ovanpå. Salta och peppra.
  2. Smält smöret och tillsätt dragon, låt koka på svag värme några minuter.
  3. Tillsätt crème fraiche och citronsaft. Smaka av med salt och citronpeppar.
  4. Häll såsen över fisken och ugnsbaka i ca 25 minuter i 175º.
  5. Servera med kokt potatis och gröna ärter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.