Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonvinäger

 
Skriv ut

Folken i Transsylvanien delar fransmännens förtjusning över dragonörten och den är där favoritkryddan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj den färska dragonen väl under rinnande vatten. Häng upp den luftigt och låt den torka.
  2. Lägg ner dragonen i en stor burk och häll på vodkan. Pressa ner bladen ordentligt så att de täcks helt av alkoholen. Låt stå 30 minuter innan vinägern hälls över.
  3. Skruva till locket ordentligt och låt vinägern stå ett par dagar innan den används.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.