Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel melonförrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En somrig förrätt. En klyfta grön melon med nästan genomskinligt tunna skivor av rökt skinka är en utsökt, raffinerad entrérätt i all sin enkelhet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär melonköttet i tärningar och skinkan, paprikan och osten i fina strimlor. Skiva rädisorna men spara 4 fina och snitta dem till "rosor", som slår ut fint om de läggs i kallt vatten.
  2. Blanda alla salladsingredienserna i en skål och häll på dressingen. Låt salladen stå kallt en stund och lägg sedan upp den i portionsglas till serveringen.
  3. Dekorera med rädisrosorna och luftiga persiljekvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.