Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drömgod dessert

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 5 timmar 10 minuter
Skriv ut

För oss gottegrisar som vill ha något sött till efterrätt eller till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela äggen i gulor och vitor var för sig. Vispa grädden. Vispa äggvitorna med 1 ¼ dl socker till ett fast skum. Vispa gulorna med ½ dl socker. Hacka chokladen och vänd ner i äggulesmeten. Vänd i grädden och sist äggvitorna. FÖRSIKTIGT. Klä en sockerkaksform med plastfolie och häll i smeten. Hacka karamellerna och strö överst. Frys i 5 timmar.
  2. Innan servering, ta ut desserten och servera halvtinad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.