- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En upplevelse för gommen och ögat.
Instruktioner
- Dela kycklingen i 8 bitar.
Bryn kycklingbitarna runt om i lite margarin i en stekgryta. Krydda med, salt, peppar och rosmarin.
- Späd med vin men spara lite att röra ut mjölet med.
Efterstek kycklingen under lock tills kycklingbitarna är möra, ca 25 - 30 minuter.
- Tillsätt mjölet utrört med lite vin och späd med grädden. Låt koka ytterligare 5 - 10 minuter.
Smaka av.
- Dela druvorna under tiden och ta bort kärnorna.
Lägg upp kycklingen på ett fat med kanter och strö över druvorna.
- Häll den varma såsen över det hela.
Servera druvkycklingen med färskpotatis och sallad.
Publicerat den
20 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar