Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbelmarinerad fläskfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Helt underbart god på buffebordet eller som ensamrätt till en potatisgratäng och grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filén och låt den marinera i marinad 1 i rumstemperatur i minst 3 timmar. Stek dem sedan hela tills dom är genomstekta, ca 20 minuter. Låt kallna och skär i centimeter tjocka skivor. Lägg upp snyggt på fat och häll över marinad 2.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marwis 19 augusti 2009

    Mycket god!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.