Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dukansk sockerkaka med kakao

 
Skriv ut

Dukanvänligt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ungen på 170-180 grader. Dela äggen och vispa äggulorna med sötningsmedel och vaniljarom. Häll i Maizena, mjölk och bakpulver. Ta undan lite av smeten som blandas med kakao. Vispa äggvitorna och häll hälften till den mörka smeten och hälften till den ljusa smeten, vispa försiktigt. Häll i kakaosmeten i en brödform med bakplåtspapper och häll sedan i den ljusa smeten. Grädda kakan i cirka 35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.