Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ebbas Kasslergryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta blev jag bjuden på hemma hos min svärmor. Det blir ju så himla gott med portvin i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek kasslern. Lägg över i gryta. Stek därefter löken och paprikan. Pudra över curryn. Över med det också i grytan. Blanda i tomatpuré, grädde och crème fraishe. Låt puttra lite. Smaksätt med vitlök, salt, peppar och portvin.
  2. Servera med ris och lite olika skålar med grönt. Gärna syltlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.