Sikta mjöl och salt i en stor skål.
Droppa i fettet i mjölet.
Med hjälp av fingertopparna arbeta snabbt och lätt i fettet i mjölet tills det försvinner.
Häll i vattnet lite i taget, mixa ihop med en gaffel.
Arbeta ihop till en boll med hjälp av händerna.
Knåda degen tills den är smidig.
Täck och låt vila minst 10-15 minuter.
Ta upp degen på mjölat bord.
Dela i 10 små bollar.
Kavla ut varje boll till ca 15-20 cm i diameter, om de är mycket ojämna kan man skära till dem.
Hetta upp en crépes panna eller en stekpanna.
Lägg i bröden när pannan är väldigt het, stek 1-2 minuter på varje sida.
De ska vara mjuka med ljusbruna fläckar.
Lägg dem direkt i en kökshandduk annars så torkar dem.
Fyll med valfri fyllning och om det skulle bli några över så går de att frysa in.