Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Elenas eleganta efterrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Efterrätt med choklad och jordgubbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält hälften av chokladen med vatten i en kastrull. Hacka resten med en vass kniv. Rör ihop mascarponen med hacket, kakao, vaniljsocker, honung och citronjuice.
  2. Servera röran i ett rån eller lägg det i ett litet glas som ställs på en tallrik.
  3. Garnera tallriken med skivade jordgubbar och carambol, pudra över florsocker och dekorera med en smal slinga smält blockchoklad runt om.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.