Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En lite vild gryta,

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grytor är verkligen gott.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn köttet i hälften av margarinet. Låt lök och vitlök fräsa med en stund. Tillsätt enbär, lagerblad, balsamvinäger, vatten och buljongtärning och låt koka i 45 minuter. Fräs morötter, selleri, svartrot och trattkantareller i resten av margarinet och häll det i grytan. Låt grytan koka 20-30 minuter till. Tillsätt mer vatten om det behövs. Smaka av med salt, peppar, messmör och grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.