Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En smal hamburgare

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Hamburgare i sig är inte onyttigt. Det är tillbehören som blir boven i dramat. En smalare hamburgare fixar du lätt själv med hjälp av mager köttfärs. Blanda sedan chilisås med lättmajonnäs så får du en smal dressing som gör burgaren saftig och god. Vill du spara ännu mer fett väljer du fettfri majonnäs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda köttfärsen med salt och peppar och forma till en burgare.
  2. Stek några minuter på båda sidorna på ganska hög värme.
  3. Blanda chilisås och majonnäs.
  4. Skär ringar av lök och paprika.
  5. Lägg burgaren i brödet, klicka på bostongurka, placera lök och paprikaringarna ovanpå och klicka över dressingen och lägg till sist på brödet som ett lock.
  6. Vanlig hamburgare Nyttig hamburgare
  7. Kalorier 625 430 Protein 21 g 29 g Fett 43 g 18 g Kolhydrater 39 g 37 g Fibrer 2,4 g 2,8 g C-vitamin 1 mg 17 mg
  8. Många bäckar små blir några kilon!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.