Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Endive med konjaksspetsad leverpastej

 
Skriv ut

Buffé nr 11 2008, sid 18

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort rotfästet på endiven. Lossa bladen och lägg dem 20 minuter i kallt vatten så att de blir riktigt krispiga.
  2. Mixa leverpastej med grädde, konjak och ½ tsk peppar. Smaka ev av med mer konjak.
  3. Häll av vattnet och lägg endivebladen på en ren och torr handduk. Klappa dem torra.
  4. Lägg bladen på ett stort fat. Fyll en spritspåse med leverpastejröran och spritsa på varje blad. Dela granatäpplet och ta ut kärnorna. Strö dem över endiverna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.