Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Endivsallad med ädelost och pekannötter

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Klassiska smaksättning!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dressing: Koka senapsfröna i 1dl vatten ca 3 minuter. Spola av med kallt vatten och låt rinna av i finmaskig sil. Blanda ihop senapsfrö,senap,pressad vitlök,vinäger och honung.
  2. Halvera endiverna och skär bort roten. Lägg ut dem på ett fat. Peta ur kärnorna ur granatäpplet. Grovhacka nötterna och blanda med grantäpplekärnorna och 2 msk olja. Krydda salladen med flingsalt. Strö kärnor och nötter över. Bryt osten och lägg över.
  3. Tärna brödet och stek i 2 msk olja i panna. Ringla dressing på sallader och strö över krutonger. Garnera med bladpersilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.