Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel bulgursallad med kikärtor och bönor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Bönsorterna kan vartieras efter smak. Grovt mörkt bröd smakar bra till. Salladen kan ätas ljummen men är lika god kall. Goda tillbehör är inlagda soltorkade tomater, oliver och en god balsamvinäger.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen, tillsätt bulgur och sänk värmen. Koka i 12 minuter. Tag av kastrullen och låt stå i 5 minuter.
  2. Skölj spenaten. Rosta pinjenötterna. Skölj kikärtor och bönor.
  3. Blanda alla ingredienser i en bunke.
  4. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.