Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ett gammalt recept som jag ofta återkommer till. Har aldrig hört någon, som inte gillat detta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bena ur kycklingen och skär den i bitar. Dela ananasskivorna i bitar. Häll av vattnet från champinjonerna.
  2. Lägg allt i en smord ugnsform.
  3. Gör såsen enligt beskrivning på påsen. Vi älskar när det är mycké sås, så jag brukar ta 2 påsar sås.
  4. Häll såsen över alltsammans och strö över osten.
  5. Gratinera i 225* tills rätten fått lite färg.
  6. Servera med ris

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • enAnnan 28 april 2008

    Så där gör jag oxå men har kokt ris i botten av formen. Allt-i-ett :)

  • flabban 13 juni 2008

    Jättegod kycklinggratäng. Vi är inte så förtjusta i bearnaisesås, så den bytte jag ut mot ostsås och det funkade lika bra.

  • gottgris 15 mars 2010

    En favorit här hemma, jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.