Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel parfait på vaniljsås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Väldigt enkelt och gott! Servera den här genialt enkla parfait med ett dessertvin. Förslag är en Sauternes eller annat sött av druvorna Semillon eller Muscat. Fråga efter vin utsatt av så kallad "ädelröta".

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ädelvisp och vänd i grovt krossad daim. Fyll portionsformar (eventuellt klädda i plast så lossar de lättare) eller en stor form och frys över natten. Servera parfaiten på tallrik eller från formen direkt. Knäckflarn passar till som garnityr.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.