Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel pastagratäng med kassler

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Relativt snabbt och smidigt. Mycket gott och lättlagat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Strimla kasslern och hacka grönsakerna grovt.
  2. Röra: Stek upp kasslern med champinjoner, purjolök och oliver.
  3. Sås: Koka upp mjölk och margarin i en kastrull. Häll sedan i mjölet och låt det skjuda tills det tjocknat en aning. Häll i senap, salt och peppar. När allting har blandats häll i hälften av osten och låt den smälta. OBS. Såsen ska ej koka när osten är i.
  4. Ta fram en ugnsform och häll lite av såsen i botten på formen. Häll sedan ett lager med pasta ovanpå såsen. Sedan allt av den stekta röran på det. Häll sedan på resten av pastan och avsluta med att hälla på all sås och toppa med resten av osten.
  5. In med den i ugnen, 250 grader i ca 15-20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.