Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

enkla ost och ört -krutonger till soppan

 
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Jag älskar soppor! Men ska man bjuda på soppa blir det lite futtigt med enbart soppan. Ett trevligt tillbehör till en slätare soppa är dessa busenkla krutonger med smak av parmesan och färska örter. Gör dem medan du värmer soppan el förbered på morgonen och panera och fräs i sista sekunden.

Ingredienser

Instruktioner

Tag ut rundlar ur formbröd-skivorna med en vanlig kakform. Hacka samman alla örter fint och lägg små högar på hälften av rundlarna. Lägg över en rundel bröd och nyp ihop med fingrarna till små "brödravioli" (fukta fingrarna med vatten om det behövs). Värm upp oljan, pensla krutongerna med olja och doppa dem sedan i finriven parmesan, salta och peppra och stek dem spröda och gyllene i olivoljan. Lägg dem heta över valfri soppa, eller skicka runt och låt gästerna själva göra det.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.