Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkla tartelleter med egen bärfyllning

 
Skriv ut

Gott att göra efter årstiderna!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser och knåda ihop degen till en boll. Plasta in den i färskfolie och låt den vila ca en timme i kylskåp innan du använder den. Kavla ut degen den på mjölat bakbord och fyll smorda formar med degen.
  2. Nagga degen med gaffel och grädda bottnarna i mitten av ugnen i 175 grader i 12-15 minuter. Låt dem svalna en aning innan du tar loss dem från formarna.
  3. Vispa så mycket grädde du behöver. Lägg det i tartletten och lägg i de bär du vill ha. Strö ev. på lite socker.
  4. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.